Élet-Stílus

Férget etetett a lányával, hogy soványabb legyen

A szépségversenyre készülő kamasz hasfájás miatt került kórházba. Az orvosok azt hitték terhes, de tévedtek...

„Valahányszor eszembe jut az eset, felfordul a gyomrom. Még most is” – idézi a New York Daily News azt a floridai szakápolót, aki hónapokkal korábban a saját szemével láthatta, milyen rettenetes dolgokra képes a megszállottság, Maricar Cabral-Osorio elmondása szerint még most is pontosan emlékszik a fiatal lányra, akit hisztis édesanyja társaságában hasfájással szállítottak kórházba.


Képek forrása: Discovery Health&Fit 

„Emlékszem a stáb sokáig azt hitte, a lány tüneteit terhesség okozza. Csakhogy hiába ultrahangoztuk meg alaposan, se a méhen belül, se a méhen kívül nem találtunk magzatot. Ellenben találtunk valami mást, amiről az elmosódott ultrahangképek alapján nem lehetett pontosan megmondani micsoda.”

Újabb vizsgálatok következtek, miközben a lány fájdalmai erősödtek. Maricar elmondása szerint ezidő alatt a türelmetlen anyával küzdött, aki képtelen volt megérteni, miért tart ilyen hosszú ideig egy egyszerű hasfájás ellátása. „Épp vitatkoztunk, amikor a lány felpattant és közölte velünk, hogy kimegy a mosdóba. Alig volt benn pár perce, amikor velőtrázó sikítást hallottunk belülről. Rárontottunk. Ekkor pillantottuk meg a vécécsészében tekergőző nagyra nőtt galandférgeket.”

 

Az ápolónő azonnal értesítette a lány orvosát, aki kérdőre vonta az édesanyát is. Az asszony végül megtört, és elárulta, a közelgő szépségverseny miatt „fogyasztópirulákat” adott lányának, hogy leadhasson még néhány kilót. Mint kiderült, ezek a pirulák galandféreg petéket tartalmaztak, melyek a lány bélrendszerébe kerülve kikeltek és növekedni kezdtek. „Az anya azt állította, nem tudott róla, hogy a tablettában féregpeték vannak”- tette hozzá az ápolónő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik