Élet-Stílus

30 év alatt 109 esküvőjük volt

Az elején muszájból tartottak rögtön két esküvőt, de azóta rákaptak a dolog ízére. Most Guinness-rekorderek lettek.

A világon még soha, senki nem állt annyiszor oltár elé, mint Lauren és David Blair, akik eddig a napig éppen 109-szer mondták ki a boldogító igent. A középkorú, Tennesseeben élő házaspár a napokban a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült a nem mindennapi teljesítményével, amibe állításuk szerint puszta kényszerűségből kezdtek bele.


Kép forrása: Lauren Blair 

„1984-ben kezdődött, amikor két év ismeretség után úgy döntöttünk, összekötjük az életünket. Csakhogy volt egy kis bökkenő: David Los Angeles-i szülei nem akartak repülőre ülni, ezért azt kérték, hogy a ceremóniát tartsuk közel hozzájuk. Ugyanezt kérték az én, Chicagóban élő szüleim is, így végül nem maradt más választásunk, mint két esküvőt tartani” – emlékezett vissza a 61 éves Lauren az NBC News amerikai tévécsatorna Today című műsorában.

Miután a pár nem sokkal később, Las Vegasban egy harmadik esküvőt is tartott, Laurenben felmerült az ötlet, hogy akár rendszert is csinálhatnának az esküvőkből. „Mutassanak nekem egy nőt, aki ne szeretne készülődni, fehér ruhába bújni és mélyen a szerelme szemébe nézve igent mondani. Újra meg újra.”

 

Laurennek szerencséje volt, az ötletet David is támogatta, így végül az azóta eltelt 30 évben több mint százszor álltak oltár elé. „A hónap minden napján házasodtunk már, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy nekünk minden egyes nap van okunk ünnepelni” – mondja a 63 éves boldog férj, aki elárulta a hosszú, boldog házasságuk titkát is. „Életben kell tartani a szerelmet: apró ajándékokkal, kedves szavakkal, esküvőkkel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik