Élet-Stílus

Vibrátor szorult a végbelébe – belehalt

Az 50 éves, munkanélküli férfi napokig nem ment orvoshoz, mert szégyellte problémáját. A késlekedés lett a veszte.

Azután, hogy a szexjátékszer a végbelében ragadt, az 50 éves Nigel Willis öt teljes napig képtelen volt felkelni. Később is csak a tünetek súlyosbodása miatt, és legjobb barátja unszolásának engedve kereste fel a lewishami egyetemi kórház sürgősségi osztályát. Mint később kiderült, a késlekedés az életébe került.

A középkorú férfi halála után nyomozás indult, hogy minden kétséget kizáróan meg lehessen állapítani, volt-e felelőse a szomorú esetnek. A vizsgálat során kiderült, miután a vibrátor beszorult, Nigelt rettenetes fájdalom kerítette hatalmába, ami miatt mozdulni sem tudott. „Képtelen volt felkelni, ám minél többet várt, annál rosszabb lett az állapota” – idézte a nyomozás vezetője a férfi legjobb barátját, aki végül rávette, hogy orvoshoz menjen.

„Nigelt ekkor már a fájdalom mellett állandó szédülés, hányinger és általános gyengeség kínozta.” A kórházban rögtön kiderült, hogy a tüneteket a végbélbe szorult idegen test okozza. Nigelen azonnal életmentő operációt hajtottak végre, hogy megakadályozzák a szeptikus sokk kialakulását. Csakhogy hiába reagáltak az orvosok, a férfi késlekedése miatt a végbél felső szakasza visszafordíthatatlan károsodásokat szenvedett, melyek miatt Nigel két hónappal később meghalt.

Noha az eset még 2013 januárjában történt, a nyomozati anyagot csak most hozták nyilvánosságra, miután a bíróság megállapította, Nigel Willis halálának ügyében az orvosai nem követtek el mulasztást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik