Élet-Stílus

Szomorú ábrázata miatt mondtak le kutyájukról

A Bless nevű kutya hónapok óta azért nem talál magának gazdit, mert folyton depressziósnak látszik.

A csupaszív rottweiler-keverék, Bless, akinek neve ironikus módon egyébként áldást jelent magyarul, immár ötödik hónapja raboskodik a dél-londoni Battersea menhelyen. „A furcsa ábrázata miatt senki sem akarja őt örökbefogadni” – panaszolja a Mirror című brit lapnak a menhely vezetője, Rob Young.


Kép forrása: mirror.co.uk 

Hogy Bless helyzete mennyire szomorú, mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy már öt teljes hónapja várakozik valakire, aki társául választaná őt, pedig a menhely lakóit átlagosan 29-31 nap alatt örökbe szokták fogadni. A menhely munkatársai épp ezért attól tartanak, a hatéves kutyának sosem találnak majd igazi otthont: „Szegény Bless mindig olyan szomorúnak és gondterheltnek tűnik, pedig valójában egy csupaszív, bújós kutya, aki csak arra vár, hogy szeressék” – mondta egyikük.

Rob Young a lap kérdésére elárulta, Blessre a londoni utcákon kóborolva találtak rá, rettenetes állapotban. „Le volt fogyva, és borzasztóan félt mindentől, csak az emberektől nem. Látszott a viselkedésén, hogy korábban családban élt” – mondta, majd hozzátette, azt gyanítja, előző gazdái is éppen a szomorú ábrázata miatt váltak meg tőle.

Blessről ide kattintva nézhet még képeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik