Élet-Stílus

Miközben az anyját kereste, kiderítette, hogy a testvére a férje

A 39 éves asszony egész gyerekkorát anya nélkül töltötte. Kamaszként döntött úgy, hogy felkutatja az asszonyt.

„Még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy ez velünk történik” – árulta el a brazil Radio Globo csatornának a 39 éves brazil asszony, Adriana. A háromgyerekes anyuka kamaszkora óta azon fáradozott, hogy felkutassa a nőt, aki egyéves korában hagyta sorsára, és akiről csak annyit tudott, Marianak hívják.

„Mivel ez egy nagyon gyakori név, ráadásul apám se mondott szinte semmit az anyámról, a keresés mindig kudarccal végződött” – mondja, majd hozzáteszi, a kereséssel csak azután hagyott fel, hogy férjhez ment. „Elköltöztem Sao Paolo-i otthonunkból, hogy egy másik városban keressek munkát. Ezután hosszú évekig takarítónőként dolgoztam, férjhez mentem és három gyermekem született. A keresést csak 15 évvel később folytattam, miután tönkrement a házasságom és hazaköltöztem.”

Miután gyermekeivel visszaköltözött Sao Paoloba, Adriana újrakezdte a nyomozást az anyja után. Eközben botlott a 37 éves Leandróba, akibe szinte első látásra beleszeretett. Néhány hónappal később már össze is költözött a férfival, akiről csak később tudta meg, hogy szintén vér szerinti anya nélkül nőtt fel. „Már jó ideje együtt laktunk, mikor elárulta, az anya, aki felnevelte őt, nem a vér szerinti anyja. Mikor megkérdeztem mit tud az igazi anyjáról, azt mondta, „csak azt, hogy Marianak hívják”.


Kép forrása: Daily Mail 

Adriana végül ezen a héten talált rá édesanyjára, egy rádióműsor segítségével, ami kifejezetten arra specializálódott, hogy elvesztett rokonokat hozzon újra össze. Az élő adásban az anya a lányának bevallotta, hibát követett el, amikor sorsára hagyta őt és testvérét, Leandrót, aki nem sokkal utána született. Hamar kiderült, hogy az asszony által említett Leandro Adriana férje.

A 39 éves nő összetört, el se tudta képzelni életét a férje nélkül, akit szívből szeretett. Néhány nappal később a Radio Globo kérésére elárulta, mindent átbeszélt a férjével, akivel úgy döntöttek, annak ellenére együtt maradnak, hogy tudják, testvérek. „Gondolhat bárki bármit, szeretjük egymást. Nem tehetünk róla, hogy szerelembe estünk, hiszen akkor még nem tudtuk, hogy testvérek vagyunk” – nyilatkozta Adriana, aki elárulta, se ő, se Leandro nem haragszik az anyára, és hamarosan személyesen is találkoznak majd vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik