Élet-Stílus

Kórházban végződött a szerelmespár első csókja

A 18 éves fiú finoman szólva túlizgulta a dolgot: olyan erővel csattant a lánynak, hogy szerencsétlennek kiugrott az állkapcsa.

Romantikus, emlékezetes és legfőképp gyengéd pillanatnak indult, de kórház lett a vége annak a heves első csóknak, ami Kínában, egész pontosan Caijing városában csattant el a közelmúltban. Xiao Wen, az áldozat, és barátja, a 18 éves egyetemista, Zhang, akit annyira megviseltek az események, hogy a vezetékneve elhallgatását kérte, még csak néhány napja találtak egymásra egy egyetemi rendezvény alatt.

Miután együtt töltötték a napot, elmentek vacsorázni, majd ezután a campus egy eldugottabb, fás-bokros részére mentek, hogy romantikázzanak egy kicsit. Zhang elmondása szerint rettenetesen izgult, mert korábban még soha nem csókolt meg lányt, és nem szerette volna, ha Xiao kiábrándul belőle. Végül túlizgulta a dolgot, és olyan erővel hajolt szerelméhez a csókhoz, hogy a lánynak kiugrott az állkapcsa.


Kép forrása: Youtube 

A pár egy kis ideig reménykedett benne, hogy Xiao fájdalmai magától megszűnnek majd, de végül kénytelenek voltak kórházba menni. Körülbelül 9 órakor érkeztek meg az ügyeletre, ahol Xiaot dr. Fulan vette kezelésbe, aki alapos vizsgálat után visszatette a lány állkapcsát a helyére. A kórház szájsebészeti osztályának vezetője elárulta, több ilyen esetük van, mint azt bárki gondolná.

„Legtöbbször ütés hatására, nevetés vagy épp evés közben fordul elő, hogy kiugrik az állkapocs, de bőven látunk rá példát, hogy még egy olyan ártatlan dolog, mint a csókolózás rosszul sül el.” A doktor hozzátette, a legtöbb ilyen jellegű baleset akkor következik be, mikor az ellazult állkapcsot hirtelen nem várt erőbehatás éri. „Ha túl szélesre nyitjuk a szánkat, ha túl kemény tárgyra harapunk, vagy ha éppen túlságosan nevetünk, velünk is előfordulhat ilyesmi”- mondta, majd hozzátette, a legjobb mód a megelőzésre, ha rendszeresen tornáztatjuk a rágóizmainkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik