Élet-Stílus

Hónaljszőrrel lázadnak a fiatal lányok

Madonna, Julia Roberts és Britney Spears után, most kínai lányok ezrei döntöttek úgy, hogy egy időre eldobják a borotvát.

Tették mindezt büszkén azért, hogy szembeszegüljenek a társadalmi nyomással és az elvárásokkal, melyek szerint egy nő csak akkor lehet igazán vonzó, ha leborotválja a hónalját. Nos, Kínában az elmúlt hetekben több százezer, ha nem egyenesen millió nő döntött úgy, félreteszi a félelmeit, és a napi rutinból kihagyja a borotválást.

A normák elleni lázadásnak ez a finoman szólva sem megszokott módja egyébként nem teljesen új keletű: korábban már olyan hollywoodi hírességek hónaljszőrét is lencsevégre kapták, mint Britney Spears, vagy Drew Barrymore. Hogy Julia Robertsről már ne is beszéljünk, aki híres arról, hogy a természetesség, nem a borotválás híve.

A kínai őrületet egyébként egy, a helyi Facebookra, a Weibora felkerült selfie-verseny váltotta ki, ami július 17-én indult, és aminek szervezője és ötletgazdája azt kérte a lázadni vágyó hölgyektől, osszák meg egymással és az egész világgal a borotválatlan hónaljukról készült fotókat. A képek pedig jöttek: a verseny öt napja alatt közel 300 millióan csatlakoztak a kezdeményezéshez, és több ezer kép készült.

Íme, egy kis válogatás:


Képek forrása: Youtube 

 

 

Ön szerint igazuk van a nőknek, akik a természetes szépséget ily módon népszerűsítik? Írja meg a véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik