Élet-Stílus

Szívszorító képeket készítettek halott kislányukról

A fotók nem sokkal azután készültek, hogy az orvosok világra segítették a halva született kislányt.

Hosszú hónapokon keresztül készültek a pillanatra, hogy végre kezükbe vehessék a lányukat, ám a sors kegyetlensége miatt a várva várt pillanat a kaliforniai házaspárnak mégsem a földöntúli örömről szólt. A 29 éves Richard Staley és felesége, a 26 éves Emily több mint fél évvel ezelőtt tudta meg, hogy gyermeket várnak, és azóta lelkesen készültek a kis jövevény fogadására.

Emily várandóssága a legnagyobb rendben haladt. Faith az orvosok szerint szépen fejlődött, és a vizsgálatok szerint teljesen egészséges volt. Már csak pár nap volt hátra a szülésig, amikor a leendő édesanya hirtelen arra lett figyelmes, hogy nem érzi gyermeke mozgását.

Azonnal kórházba mentek, ahol az orvosok már csak a rossz hírt közölték velük: gyermekük meghalt, mert a nyaka köré tekeredett köldökzsinór megfojtotta. Emilyt másnap megműtötték, a kislányt pedig császármetszéssel segítették a világra. A megtört nő a műtét előtt arra kérte orvosait, mielőtt végleg elveszik tőle, hadd tölthessen néhány órát gyermekével.

Az orvosok rábólintottak a kérésre, sőt, azt is megengedték, hogy a gyász pillanataiban vele lehessen férje, Richard is. A szobában végül nemcsak a férj, de egy profi fotós, Lindsey Natzic-Villatoro is megjelent, aki vállalta, hogy családi képet készít hármójukról. „Azt szerették volna, ha mindenki láthatja, milyen tökéletes és csodaszép kislány Faith, ha az emléke mindig velük marad, ezért kértek meg rá, hogy fotózzak. Én pedig igent mondtam” – nyilatkozta Lindsey azután, hogy a Facebookra felkerült képek terjedni kezdtek.

Kép forrása: Lovesong Photography

Még több képet nézhet, ha ide kattint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik