Élet-Stílus

Életre szóló ajándékot adott nekik a bankautomata

Július 25-én az egyik kanadai bank ATM-jei átváltoztak "Automata Köszönetmondó Berendezésekké", hogy egy-egy ügyfelet személyre szóló ajándékkal lepjenek meg.

A kanadai TD Bank a jeles napon minden ügyfelét egy 20 dolláros csekkel ajándékozta meg, több mint ezer bankfiókjában. Torontóban, Montrealban, Calgary-ban és Vancouverben viszont beszélő, “Automata Köszönetmondó Berendezéseket” is felállítottak, amelyek pénzt, virágot és különféle tárgyi ajándékokat adtak a hűséges klienseknek – írja a BuzzFeed. Egy-egy ajándékozás igencsak meghatóra sikerült. Ezekből a bank kisfilmet készített.

Egy fiatal srác például hatalmas baseballrajongó, ezért kedvenc csapata mezét kapta ajándékba, hogy utána abban végezhesse el a soron következő meccsen a kezdődobást.

Egy idős anyukára még szívhezszólóbb meglepetés várt. Lányát Trinidadban kezelik rákkal, ám a hölgynek nem volt lehetősége meglátogatni őt, a bank ezért kifizette az utazását. Üzenetet is kapott az automatától a következő felirattal: “Az elmúlt időben rájöttünk, hogy ön mennyire szerető, támogató és önfeláldozó ember, kiváltképp a lánya irányába Trinidadban. Szerencsés, hogy az édesanyjának nevezheti önt!”

Egy másik anyuka 1000 dolláros csekket kapott gyermekei taníttatására, illetve megvalósították a család egy régi álmát: intéztek nekik egy utat Disneylandbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik