Élet-Stílus

42 év jegyesség után vette el szerelmét

Noha már egy hónap után eljegyezték egymást, az esküvőt nem akarták elkapkodni. Négy évtizedet vártak.

A Huddersfieldben élő idős szerelmespár, David Barkernek és szerelmének sikerült mindenkit meglepniük, amikor alig néhány héttel ezelőtt kijelentették, összeházasodnak. No, nem azért, mert már mindketten túl vannak a kamaszkorukon, hanem azért, mert ekkor már több mint négy évtizede halogatták, hogy az oltár elé álljanak és kimondják egymásnak a boldogító igent.


Képek forrása: Daily Mail 

Pedig David és Daphne már az első közös pillanatuktól fogva tudták, egymásnak vannak teremtve. „1972-ben történt, egy táncos estélyen. Pontosan emlékszem rá, hogy a bárnál álltam, amikor Daphne egyszer csak odalépett mellém, és felkért táncolni. Megszólalni sem tudtam, csak tátogtam, annyira elbűvölt a szépsége” – mesélte fátyolos szemmel az újdonsült vőlegény.

A 82 éves David az első találkozást követő negyedik héten kérte meg Daphne kezét. „A születésnapomat ünnepeltük egy étteremben. Úgy gondoltam, ez megfelelő alkalom lesz arra, hogy feltegyem a kérdést. Térdre ereszkedtem hát, és megkérdeztem, hozzám jön-e. Daphne felsikított, és az egész étterem hallotta, ahogy igent mond.”

 

Hogy ezek után mégis miért vártak több mint negyven évet, hogy egybe keljenek? Nos, David azt mondja, bár tudták, hogy egymást akarják, a házasságot mégsem akarták elkapkodni. „Az elmúlt években folyamatosan a tökéletes pillanatot vártuk, de valahogy nem akart eljönni. Daphne végül tavaly szívinfarktust kapott, ami rádöbbentett minket, hogy ha nem teszünk valamit, kifutunk az időből.”

„Nem vagyunk már mai csirkék, és bizony azt is be kellett látnunk, nem valószínű, hogy lesz újabb negyven évünk, hogy megvárjuk az igazán tökéletes pillanatot” – tette hozzá a menyasszony, aki azt is elárulta, a mostani, 30 fős esküvőjük volt egész élete eddigi legszebb napja. „Minden pontosan olyan volt, amilyennek megálmodtam. Mostantól minden egyes napomat életem szerelmével tölthetem” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik