Élet-Stílus

Szülei teljesítik a tragikusan elhunyt kamaszlány bakancslistáját

A megtört szülők szerint a lista az egyetlen dolog, ami miatt minden nap érdemes felkelniük.

A 21 éves Kristina Chesterman azon a tragikus estén éppen hazafelé biciklizett kaliforniai otthonába, amikor egy ittas sofőr elgázolta. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Kristina szülei összeomlottak, még most, több hónappal a tragédia után sem hiszik el, hogy egyetlen lányuk nincs többé. „Ápolónő szeretett volna lenni, hogy segíthessen másokon” – nyilatkozta az édesanya az amerikai CBS hírcsatornának.


Képek forrása: CBS 

Néhány héttel a lány halála után, amikor Sandra, az édesanya és férje összepakolták Kristina holmiját azonban rábukkantak egy listára, ami arról tanúskodott, hogy lányuknak túl az ápolónői hivatáson számtalan álma volt. „Amikor a holmiját szedtük össze, rábukkantunk egy táskára. Először azt hittem, a sminkjét tartja benne, ám mikor kinyitottam, kiderült, hogy valami egészen másra használta.”

 

Az anya ezt követően egy 25 pontból álló bakancslistára bukkant, amit lánya valószínűleg még a gimnáziumi évei alatt állított össze. A pontok között olyan tételek is szerepeltek, mint „megtanulni repülni”, „hőlégballonnal utazni”, vagy épp „megnézni a világ hét csodájából négyet” és „megcsodálni a Niagara-vízesést”. A listát olvasva a szülők úgy döntöttek, ők maguk teljesítik a listát, amire lányuknak nem maradt ideje.

 

Mindenhova magunkkal visszük a fotóját, így egy kicsit olyan, mintha ő is velünk lenne – mondja Sandra, aki azt is elmondta, a Facebook-on megosztott lista másokat is inspirált, és ma már több tucat levelet és fotót kap kedves idegenektől, akik segítenek nekik valóra váltani gyermekük legnagyobb vágyait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik