Élet-Stílus

Visszamentek az időben, hogy megmentsék a házasságukat

A középkorú pár szokatlan módon dobta fel a házasságát, miután megunták a kocsmában töltött hétvégéket.

A 49 éves brit házaspár, Mandy és Gary Jones évekkel ezelőtt gondolt egyet, és visszafordította az idő kerekét. Egész az ötvenes évekig utaztak vissza – gondolatban persze -, mindezt azért, hogy megmentsék a házasságukat. „Akkoriban a kapcsolatunk egy csődtömeg volt” – idézi Mandyt a brit Daily Mail portál, aki elárulta, a váltás előtt férjével egyetlen szórakozása az volt, hogy egy közeli kocsmában öntudatlanra itták magukat.


Képek forrása: Daily Mail 

„Tudtuk, hogy egyre inkább eltávolodunk egymástól. Alig-alig beszélgettünk, és ha igen, akkor is inkább csak veszekedtünk” – mondja az asszony, aki egy újabb alkoholmámoros éjszaka után döntött úgy, gyökeresen megváltoztatja életüket. „Mindketten rajongunk az ötvenes évekért: az életérzésért, a korabeli ruhákért, és a zenéért. Tulajdonképpen ez hozott össze minket. Úgy voltam vele, ha néhány hónapig beleveszhetünk ebbe az életérzésbe, és felidézzük a szerelmünk első időszakát, megmenthetjük a kapcsolatunkat.”

És bármilyen hihetetlen, Mandy sikerrel járt. Mi több, férjével, Garyvel annyira belevesztek az ötvenes évek hangulatába, hogy úgy döntöttek, ott is maradnak. „Az egész lakást átalakítottuk a kornak és az akkori stílusnak megfelelően, és vettünk egy 49-es Chevyt. Meg kellett tanulnom az akkori frizuradivatot, és le kellett cserélnem mindkettőnk ruhatárát, de megérte azt hiszem. Most boldogabbak vagyunk, mint előtte bármikor.”

 

Mandy, aki a saját tulajdonú, retro éttermükben szolgál fel, azt is elmondta, munka után rendszeresen főz, takarít, sőt még varr is, hogy férje kedvére tegyen. „Gondolatban mindent előszedtem, amit a nagyszüleimtől láttam és hallottam, és már tudom, igazuk volt. Pontosan tudták, hogy mi kell a hosszú és boldog házasságokhoz, nem véletlen, hogy az ő korukban nem volt annyi válás. Ostobák voltunk, hogy egészen eddig nem hallgattunk rájuk” – tette még hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik