Élet-Stílus

Ritka betegsége miatt az egész testét fekete szőr borítja

A hatéves kínai kislányt falujában csak macskalánynak csúfolják. Betegsége miatt az édesanyja is elhagyta.

A kis Zhao Xinrui kálváriája éppen egy éve, alig valamivel az ötödik születésnapja előtt kezdődött, amikor a szülei egy aprócska, de jól észrevehető sötét foltra lettek figyelmesek a hátán. A kislány 45 éves édesapja szerint az elváltozás egyik napról a másikra jelent meg a kicsi hátán, épp ezért azonnal orvoshoz vitték, mert attól tartottak, valami komoly bajra utal.


Képek forrása: mirror.co.uk 

„Az orvosok igyekeztek megnyugtatni minket. Azt mondták, nem kell aggódnunk, a bőrelváltozás csupán egy ártalmatlan anyajegy” – emlékszik vissza a nagymama, Zhao Henghui. Csakhogy a folt, amit az orvosok anyajegynek hittek, megállíthatatlanul terjedni kezdett és mostanra már a gyerek egész hátát, hasát, sőt a vállait, a karjait és az arcát is elérte. „Az, hogy fekete csak egy dolog, de a foltból erős, fekete szőr nő, ami miatt Xinruit az egész falu macskalánynak csúfolja” – panaszolja az édesapa, aki elárulta, a kislányt édesanyja is elhagyta a betegség miatt.

 

„Nem bírt megbirkózni a tudattal, hogy szinte mindenki a lányunkkal foglalkozik” – mondta, majd hozzátette, a folttól csak műtéttel tudnák megszabadítani lányát, de arra a családjának nincs elég pénze. „Abban a reményben osztottuk meg a történetünket, hogy olyanhoz is eljut majd, aki tud nekünk segíteni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik