Élet-Stílus

„Nem akartam, hogy a húgom esküvője arról szóljon, hogy szülök”

Rettenetes fájdalmai voltak, a ceremónia végéig mégis hallgatott arról a kismama, hogy beindult nála a szülés.

„Halvány fogalmam sincs, hogy volt annyi erőm, hogy végigcsináljam az esküvőt” – mesélte a brit Mirror magazinnak a 29 éves Lucy Morris, akinél nem sokkal húga esküvője előtt indult be a szülés. „Mivel akkor már egy héttel túlhordtam a kislányomat, reméltem, hogy ezt az egy napot még kibírjuk együtt, ám végül az esküvő napjának hajnalán megéreztem az első fájásokat” – emlékezett vissza élete kétszeresen is legszebb napjára.


Kép forrása: mirror.co.uk 

Lucy noha pontosan tudta, hogy a fájások a nap folyamán csak erősödni fognak, úgy döntött, senkinek sem szól a dologról, az esküvő végéig legalábbis. „Nem akartam elrontani a húgom legszebb napját. Emma olyan régóta várt erre a napra. Nem tehettem meg, hogy magamra irányítom a figyelmet azzal, hogy szülök. Így hát imádkoztam, nehogy elfolyjon a magzatvíz, még mielőtt kimondják az igent.”

A Docesterben általános iskolában dolgozó fiatal nő végül rettenetes kínok között, ám széles mosollyal csinálta végig az esküvőt. Kibírta a ceremónia végéig, sőt, fényképezkedett is a menyasszonnyal és a vőlegénnyel is, majd a lagzi előtt közölte a násznéppel, hogy kórházba megy. 13 órával később Lucy egészséges kislánynak adott életet, akit Izzynek nevezett el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik