Élet-Stílus

Takarító mentette meg a metrósínekre esett kétévest

Az anya csak egy pillanatra fordult el, ám ez is elég volt ahhoz, hogy a babakocsi, benne kétéves lányával a sínekre zuhanjon.

Szerencsére anya és lánya is könnyebb sérülésekkel megúszták azt a hajmeresztő balesetet, ami hétfőn történt az amerikai Queensben. A 39 éves nő csupán a szerencsének, és a metróban dolgozók lélekjelenlétének köszönhette, hogy nem lett tragédia néhány pillanatnyi figyelmetlenségéből.

Mint kiderült ugyanis, azidő alatt, míg az anya kidobott egy műanyagpalackot, őrizetlenül, fék nélkül, a peron szélén hagyta a babakocsit, benne kétéves kislányával. A kocsi a távolléte alatt gurulni kezdett és végül a sínekre zuhant. A halálra vált nő miután észrevette, mi történt, gondolkodás nélkül a kocsi után ugrott, csakhogy kificamította a bokáját, így mozdulni sem tudott.

 Diane azonnal rohant segíteni – Kép forrása: CBS 

Végül Diane, a takarítónő sietett a segítségükre, aki később az amerikai CBS csatornának elmondta, minden rettenetesen gyorsan, pár pillanat alatt történt, így nem volt ideje gondolkodni. Ösztönösen segíteni akart. Hozzátette, mikor észrevették, hogy baj van, több kollégája is a segítségükre sietett. „Van, aki a kihúzásukban segédkezett, míg mások az érkező szerelvénynek jeleztek elemlámpával.”

Az eset után az anyát bokaficammal, míg gyermekét kisebb zúzódásokkal és horzsolásokkal szállították az egyik közeli kórházba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik