Élet-Stílus

Jelezte az excel, hogy gubanc van a szexszel

Szex-szégyentáblázatot gyártott a visszautasított férj. De ami igazán megdöbbentő, az a feleség reakciója.

Sajátos módon próbálta megoldani házaséletének komoly problémáját egy férfi. Arról van szó, hogy felesége rendre visszautasítja őt, amikor arra kerülne sor.

Hogy korábban voltak-e már próbálkozásai a kikosarazott úrnak, hogy rendbe hozza kapcsolatának ezt a problematikus részét, azt nem tudni. Például, hogy szóban jelezte-e a feleségének, hogy nem túl gyakran szexelnek.

Lényeg, hogy most elég furcsán szembesítette a nőt az üggyel: küldött neki egy excel-táblázatot.

A gondosan vezetett naplóban az elmúlt másfél hónap összes napja szerepel, és a dátum mellett látható, sor került-e intim együttlétre, és ha nem, akkor miért. A táblázatból kiderül, hogy június 3. és július 16. között mindössze háromszor jött össze a dolog; ezeknél a SEX? rovatban a YES szó szerepel; a többi 25 napban pedig az EXCUSE (az elutasítás indoka) rubrika tartalmazza a szó szerinti idézeteket. Például: „Nézem a sorozatot”. „Korán kell kelnem.” „Túl fáradt vagyok.” „Túl részeg vagy.” De volt, amikor a feleség saját részegségét, betegségét hozta fel indokként, és volt, hogy nem érezte magát elég tisztának.


Forrás: reddit

A rengeteg ízben elutasított férj akkor küldte át a táblázatot, amikor az asszony épp a reptérre tartott, mert egy 10 napos üzleti útra indult. A fickó ilyen módon jelezte, hogy párja túlzottan nem fog neki hiányozni a következő napokban. Valószínűleg sokféle reakcióra számított a csalódott férj, csak arra nem, ami történt.

A nő feltöltötte a táblázatot az internetre.

Amolyan társadalmi vitára bocsátotta ezzel a kérdést. Bár a táblázatot már leszedték, a Reddit-felhasználók hozzászólásai még mindig olvashatók. Izgatottan várjuk a híreket: vajon következik-e drámai fordulat a házaspár nemi életében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik