Élet-Stílus

Visszavitte a gyermeket az árvaházba, mert nem tudott tőle aludni

Nagy sajtófelhajtás közepette intézte az örökbefogadást a romániai milliomos nő, másnap titokban lépett vissza.

Nyilvánosan fogadta meg a huszonhat éves, bukaresti Monica Columbeanu, hogy örökbefogad egy szerencsétlen árvát, és boldog gondtalan életet biztosít majd neki. Sokan kételkedtek, hogy csak üres PR fogásról van szó, mert a fiatal nő, bár sokat szerepelt a bulvármédiában, soha sem volt túlzottan közkedvelt személyiség. Valahogy úgy, mint egyik legjobb barátnője, Paris Hilton.

Monica tizennyolc éves korában került először a címlapokra, amikor hozzáment Románia egyik leggazdagabb emberéhez, az akkor ötvenhat évesIrinel Columbeanuhoz – írja a Daily Mail. Mivel sokan gúnyolódtak a pénzért házasodó lányon, az évek során több olyan akcióval is próbálkozott, amitől azt remélte, hogy az emberek majd jobban megkedvelik őt, például árvaházakat látogatott.

Egy bukaresti árvaházban ismerte meg a hároméves kisfiút, Alexet, akit örökbe akart fogadni. Megkereste a család egyik barátját, az üzletember Stefan Cristofort, akinek van egy árvákat segítő alapítványa. Monica Columbeanu az alapítvány segítségével elérte, hogy védencét, az örökbefogadási eljárás részeként elengedjék vele egy hétvégére, a családi birtokra. „Gondoskodni fogok róla, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben, elsősorban szülői szeretetben ne” – nyilatkozta a sajtónak.

Később azonban kiderült, hogy Alexet már az első éjszaka után visszavitték az árvaházba. A kisfiú nem tudott elaludni az új ágyában, sokat sírt. Monica a sírástól nem tudott aludni, és rájött, hogy az örökbefogadás mégsem neki való, ezért visszaküldte a fiút az árvaházba. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik