Élet-Stílus

Örökre eldobták a borotvát a lázadó csajok

Nők ezrei csatlakoznak a világ minden tájáról a szőrös lábúak klubjához.

A szőrtelenítés melós dolog. A férfiaknak is könnyebb az élet, ha nem kell minden reggel a borotvával vacakolni, nekik ráadásul jóval kisebb a felület, és még a borosta is belefér. Bezzeg nők! Velük szemben ma már alapelvárás, hogy teljesen szőrmentes legyen a testük minden látható négyzetcentimétere. Sőt!

 

Néhány nőnek elege lett ebből. Kidobták a borotváikat, meg a gyantázó szettet, és elkezdték megosztani egymással természetes testtájaikról készült fotóikat. „Szégyen, hogy olyan világban élünk, ahol lábaink, vagy a testrészeink miatt lehetünk gúny, és megvetés tárgyai” – írja a Szőrös Lábúak Klubjának egyik alapítója.

Semmi jelentősége annak, hogy szőrös vagy-e, vagy sem, ha akarsz, szőrteleníts, de ne azért mert kötelező, mert különben kivet magából a társadalom – hirdeti a klub, melyhez már több ezren csatlakoztak a világ minden tájáról. A többség a képei mellett megosztja a többiekkel annak a történetét, hogy miért döntött úgy, hogy csatlakozik. Van lány aki felszabadult, mert mint írja, az érzékeny bőre miatt eddig folyamatos kínszenvedésben élt, egy másik, pedig azoknak üzen, akik gyermekkorában gúnyolták, s vannak, akik csak kíváncsiak, milyen lehet szőrös lábbal élni, hiszen még soha sem próbálták. Egyetlen dolog közös mindannyiukban: a céljuk, hogy egyszer eljöjjön az a nap, amikor minden ember, szégyenérzet nélkül gondolhat a sajtá testére, brmilyen legyen is az. Klubjukba IDE kattinva pillanthat be.

Fotók (tumblr.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik