Élet-Stílus

Így reagált a vőlegény, amikor először meglátta jövendőbelijét

A leendő férj közel egy éves előkészület után végre megpillanthatta menyasszonya ruháját. A reakciója mára bejárta a világot.

Feszültség, meghatódás és földöntúli boldogság: körülbelül ez olvasható le annak a fiatal, New York-i vőlegénynek az arcáról, aki hosszas előkészületek után, az oltárnál várakozva pillanthatta meg először teljes díszben menyasszonyát. A 26 éves Jai Kamat reakcióiról a ceremóniára meghívott fotós, Lauren Bee teljes sorozatot készített, ami mára bejárta az internetet.


Kép forrása: Lauren Bee Photography 

Az amerikai szerelmesek egyébként még a középiskolában ismerték meg egymást, és azóta elválaszthatatlanok. Az esküvőt egy évvel ezelőtt, néhány héttel a lánykérés után kezdték szervezni, és a fiatal férfi azóta várt arra a pillanatra, hogy végre megcsodálhassa jövendőbelijét menyasszonyi ruhában. A fiatal pár ugyanis elhatározta, legyen bármekkora kihívás is, a vőlegény csak az esküvő napján, és csakis a bevonuláskor láthatja meg az ara ruháját.

 

„Egy éve csak arra a pillanatra vártam” – mesélte később Jai az ABC News amerikai hírportálnak. „Hiába próbáltam menet közben többször is szóra bírni Julie-t, ő kitartott, és egy szó nem sok, annyit sem árult el a menyasszonyi ruhájáról. Amikor belépett a szélesre tárt ajtókon, azt hittem menten elájulok. Lélegzetelállítóan gyönyörű volt: a világ legboldogabb embere voltam, ugyanakkor alig tudtam visszatartani a könnyeimet” – tette hozzá.

Ide kattintva még több megható képet nézhet a vőlegények első reakciójáról!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik