Élet-Stílus

Sorsára hagyta anyja a tumorral született kisbabát

A nő nem sokkal a szülés után, éjszaka tűnt el a kórházból. Azóta sem látta őt senki.

Jelenleg édesapja és nagyszülei gondoskodnak arról a kínai kisfiúról, akit anyja közvetlenül a születése után hagyott sorsára, betegsége miatt. Az alig egyéves fiúcska ugyanis egy grapefruit nagyságú, ám jóindulatú tumorral a fenekén született, ami azóta is megállás nélkül nő. A nagymama szerint a kisfiú deformitása volt az, ami annyira megijesztette az anyát, hogy inkább lemondott a gyermekéről.


Képek forrása: Daily Mail 

A 23 éves Lin Meng a Kína Fujian tartományában található Shishi városában ismerkedett meg gyermeke későbbi apjával, a 25 éves You Shennel, aki szüleivel nem sokkal korábban egy jobb élet reményében költözött oda. A fiatalok között hamar szerelem szövődött, és nem sokkal később Lin Meng bejelentette, gyermeket vár. A fiatal nő terhessége zavartalanul zajlott, és bár rendszeresen járt ultrahangra, a kisfiú tumorára a szülés utánig nem derült fény.

Amikor az anya rájött, kisfia orvosi ellátásra szorul, az elbocsátását megelőző éjszaka kilopózott a kórházból. „Azóta senki sem látta őt. Fogalmam sincs, hogy tehetett ilyet, hiszen a kisfia tündéri gyerek” – nyilatkozta a kisfiú nagymamája szomorúan, majd hozzátette, annak ellenére, hogy szinte minden pénzüket a baba gyógykezelésére költötték, eddig nem találtak olyan orvost, aki vállalta volna, hogy eltávolítja a tumort.

 

A kisfiú szomorú történetét néhány hete a kínai média is felkapta, ennek köszönhetően szinte folyamatosan érkeznek az adományok a családhoz, sőt, még egy orvos is jelentkezett, aki vállalta, hogy megműti a gyereket. Mint mondta, mivel a tumor jóindulatú, jó esély van arra, hogy szinte nyom nélkül eltávolítható, hozzátette, az eljárás után a kisfiú valószínűleg tökéletesen meggyógyulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik