Élet-Stílus

A nyílt utcán szülte meg gyermekét egy nő

Az asszonynál bevásárlás közben, váratlanul indult be a szülés. Szerencséje volt: egy szabadnapos orvos is arra vásárolt aznap.

Igencsak szokatlan látványban volt része annak, aki a minap Birmingham belvárosában, a New Streeten vásárolgatott. Egy fiatal nő ugyanis ott, a főtér közepén adott életét gyermekének, miután bevásárlás közben váratlanul megindult nála a szülés.


Képek forrása: Daily Mail

A fiatal nő teljesen egyedül indult vásárolni abban a hitben, hogy a szülésig még van ideje, ezért őt is meglepetésként érte, amikor az egyik üzletben megkezdődtek nála a fájások. „Az egész nagyon gyorsan történt, olyannyira, hogy mire a mentők kiérkeztek a nő már meg is szülte gyermekét” – mesélte később az egyik szemtanú a Daily Mail című brit lapnak.

A kismama szerencséjére abban az időben épp a New Streeten sétálgatott egy szabadnapos orvos is, aki felfigyelt a nő köré gyűlt tömegre, és a segítségére sietett. Nem sokkal később a közeli Primark üzletből néhány törölközőt és lepedőt hoztak, amivel a segítők el tudták takarni a szülő nőt a kíváncsi szemek elől.

„Először azt hittük, hogy valamiféle utcai performanszot látunk, ám később kiderült, valójában egy szülésnek lehettünk a szemtanúi” – mondta egy másik bámészkodó. „Teljesen egyedül volt, nem volt mellette egy rokona sem” – tette még hozzá. A brit lap megtudta azt is, hogy a fiatal anyukát és gyermekét a szülés után a városi kórházba szállították, mindkettőjük állapota kielégítő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik