Élet-Stílus

Több mint 10 ezer férfival bújt ágyba, mióta megerőszakolták

A szigorú, vallásos szülők gyermekéből azután lett „profi”, hogy osztálytársai egy buli után megerőszakolták.

A 36 éves Gwyneth Montenegro kiugrott escortlány. 21 éves kora óta dolgozott a szexiparban, az eltelt több mint tíz évben pedig több ezer férfival bújt ágyba, rákapott a kábítószerre, és nem mellesleg egy vagyont keresett, amit aztán új ruhákra és menő autókra szórt el. Ha tehetné, ma már máshogy csinálná, de azt is elmondja, semmit sem bánt meg.

A szigorú, vallásos családban felnövő ausztrál lány élete 18 éves korában tört ketté, amikor egy iskolai buli után több osztálytársa is megerőszakolta. A fiatal lányt addig egyáltalán nem érdekelte a szex, se a pasizás, az igazinak őrizgette magát, de az eset után fenekestül felfordult az élete. „Értéktelennek éreztem magam, összezavarodtam. Be akartam bizonyítani magamnak és a környezetemnek is, hogy igenis megállok a saját lábamon, hogy felnőtt vagyok” – nyilatkozta Gwyneth, aki most könyvet írt tapasztalataiból.


Képek forrása: Daily Mail

Hozzátette, 19 évesen került a szexipar bűvöletébe, amikor jelentkezett egy erotikus táncos pozícióra. „Egy este alatt több pénzt kerestem, mint az osztálytársaim egy hét alatt, ráadásul rengeteg bókot és pozitív figyelmet kaptam, ami nagyon jól esett” – árulta el egy interjújában. „Innen már csak egy lépés volt, hogy luxusprostituált legyen belőlem. Hamar jött is a lehetőség, én pedig bólintottam, szüleimnek pedig azt hazudtam, hogy modellkedéssel keresem a kenyerem.”

Gwyneth, aki 77 éves édesanyja kedvéért nem használja valódi nevét, elmondta hogy az évek során meglehetősen exkluzív ügyfélkört alakított ki: neves politikusok, színészek és énekesek jártak hozzá. Volt olyan, hogy egész hetekre külföldre vitték, volt, hogy ékszerekkel, pénzzel halmozták el csupán egyetlen éjszakáért cserébe. Elmondta, egy időre a kábítószer rabjává vált, de belátta, hogy ezzel tönkreteszi magát, így hát elvonóra ment.

24 évesen fordult meg vele a világ, amikor kis híján meghalt egy autóbalesetben. Ittasan vezetett, jóval a megengedett sebesség felett, de ennek ellenére néhány karcolással megúszta a dolgot. „Az eset annyira felkavart, hogy a kórházi ágyon mindent bevallottam a szüleimnek, akik ugyan nem repestek, de megértették a dolgot. Onnantól kezdve megtettem mindent, hogy otthagyjam a szexipart.”

Gwyneth 29 évesen hivatalos pilótajogosítványt szerzett, ám kiderült vesebeteg, ezért végül sosem kapott pilótaként állást. Ekkor néhány évre újra beállt a profik közé, de 33 évesen végleg úgy döntött, kiszáll. Azóta saját vállalkozását vezeti, könyvet ír, és mint mondja, sosem néz vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik