Élet-Stílus

Kerekesszékes lányával táncol az apa

Íme a világ legjobb fej apukája. A hihetetlenül megható képsorok meghozták az adományozó kedvet.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy felkerült a YouTube-ra egy videó, amelyen egy apa táncol a lányával, és már bőven hárommillió feletti nézettséget ért el. Merthogy nem egy átlagos apa-lánya táncról van szó.

Egy szépségversenyen készült a felvétel, ahol egyszerre csak megjelenik egy apuka (Mike Carey) és kerekesszékes kislánya (McKenzie). És táncolnak. Hihetetlen pillanatok.

A háttértörténet: a 12 éves McKenzie ritka genetikai betegségben szenved. Látszólag gyógyíthatatlan a kór, de az utóbbi időben kipróbáltak olyan alternatív módszereket, amelyek meglepően hatásosnak bizonyultak. A társadalombiztosítás nem fedezi a rendkívül drága terápia költségeit, a családnak pedig nincs pénze a kezelésekre.

Így aztán Carey-ék létrehoztak egy site-ot McKenzie reménye címmel, ahol elolvasható a kislány története; valamint az oldalról elérhető az online felület, ahol adományokkal lehet segíteni a gyógyítását.

A megható táncos videó népszerűsége pedig azért is nagyon fontos, mert azóta sokkal több támogatás érkezett – a kitűzött 100 ezer dollárból már több mint 50 ezret sikerült összegyűjteniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik