Élet-Stílus

8 órára az autóban felejtette gyermekét az apa

A férfinak munkába menet kellett volna megállnia a bölcsődénél, de megfeledkezett róla. A 22 hónapos gyerek meghalt.

Hiába próbálta újraéleszteni a sokkos állapotban lévő apa, és hiába értek szinte pillanatok alatt a helyszínre a mentők, a 22 hónapos gyermeken már nem lehetett segíteni. A kicsi 8 teljes órát töltött a tűző napon, az autóba zárva, miután édesapja munkába menet teljesen megfeledkezett róla. Ahogy a Time cikkéből kiderül, az apának reggel 9 előtt kellett volna bölcsődébe vinni a kicsit, ehelyett egyenesen munkába ment.

Amikor megérkezett a parkolóba – eddig ismeretlen okból – elfelejtette ellenőrizni a hátsó ülést, így gyermekét a gyerekülésbe szíjazva hagyta az autóban. Atlantában tegnap az előző napokhoz hasonlóan hőség volt, így a szakemberek azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy a kocsi belsejében órákon keresztül több mint 50 fok lehetett.


Kép forrása: Jezebel

Az apa egyébként nyolc óra elteltével, a hazaúton vette észre a már eszméletlen gyereket a hátsó ülésen. Azonnal félreállt, és a szemtanúk szerint megpróbálta újraéleszteni a kicsit, de már késő volt. Hiába érkeztek a mentők is szinte azonnal a helyszínre, csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az apa a szemtanúk szerint ezt követően önkívületi állapotban többször azt kiabálta magának: „Mit tettem?”

Végül a rendőrök vitték el. A Time online cikke szerint kihallgatták, és egyelőre nem emeltek ellene vádat, de hamarosan gondatlanságból elkövetett emberölés miatt vonják majd felelősségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik