Élet-Stílus

Halott felesége segítségével keresi új szerelmét

Az özvegy férfi reméli, hamarosan rátalál a szerelem. Bízik az újsághirdetésben, amit haldokló feleségével együtt írtak.

„Azt akarta, hogy boldog legyek. Azután is, ha ő már nem lesz” – kezdi megható történetét a brit Daily Mirror című lapnak az egykori biztosítási ügynök, Peter Wilson. A 60 éves férfi azért került be a hírekbe, mert a közelmúltban olyan féloldalas társkereső hirdetést adott fel a bostoni lapban, melyet haldokló feleségével együtt írt.


Kép forrása: Daily Mirror

Peter feleségét, Alisont évekkel ezelőtt diagnosztizálták rákkal, és bár az asszony sokáig küzdött, a közelmúltban legyőzte betegsége. „Amikor diagnosztizálták a rákot, mindketten nagyon megijedtünk. Aztán eltelt néhány nap, és Alison megnyugodott. Nekem kellett volna támogatnom őt, ehelyett még ő nyugtatott engem, biztosított, hogy mindig szeretni fog és arra kért, találjam meg a boldogságot akkor is, ha ő esetleg meghal.”

Peter elárulta, kezdetben hallani sem akart arról, hogy Alison után új feleséget keressen magának, de később rájött, feleségének igaza volt. „Rettenetesen magányos vagyok, és hiányzik mellőlem egy társ. Valaki, akivel megoszthatom a mindennapjaimat, az örömöt és a bánatot is” – mondja, majd hozzáteszi, párkeresését felnőtt lányai, Catherine és Holly is támogatják. „Boldogok, hogy látják, nem hagytam el magam, és hogy újra akarom kezdeni az életem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik