Élet-Stílus

Névtelen adakozó segített a lebénult kismamán

Az asszony a harmadik gyermekét várta, amikor a gerincoszlopára nehezedő nyomás miatt lebénult.

A 27 éves fitnesszedző megszokott, aktív hétköznapjai egy szempillantás alatt a feje tetejére álltak, miután harmadik gyermekével teherbe esett. Csakhogy a brit Jessi Bruton esetében nem kizárólag a boldogság állt a zűrzavar hátterében, a kismama ugyanis a terhesség alatt gyakorlatilag lebénult a gerincoszlopára nehezedő nyomás miatt.

Azt, hogy valaha újra jár-e majd, az orvosok sem tudják megmondani, Jessinek és családjának épp ezért arra kellett berendezkednie, hogy az asszony örökre tolószékbe kényszerül. Csakhogy a korábban aktív életet élő, és mindig mozgásban lévő Jessi képtelen volt feldolgozni, hogy mostantól szinte minden feladat a férjére hárul – olvastuk a Zacc blogon.


Kép forrása: Facebook

Ám mikor úgy érezte, a hullámok végleg összecsapnak a fejük felett, csoda történt velük. Méghozzá igazi, csupa nagybetűs csoda. Egyik reggel, amikor kinéztek az ablakon ugyanis egy vadonatúj, masnival átkötött autót láttak a feljárón: egy 45 ezer dollárt érő Nissan Pathfindert, tárva nyitott ajtókkal, benne pedig egy cetlivel, amit névtelen jóakarójuk írt. Kiderült az ismeretlen jótevő csak annyit szeretett volna, ha sikerül megkönnyítenie Jessi életét, és újra mosolyogni láthatja.

Az asszony ezt követően nekilátott, hogy felkutassa az ismeretlen szamaritánust. Kíváncsi, hogy Jessi szerencsével járt-e? Szeretné tudni a történet folytatását? Olvassa el a Zacc blogon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik