Élet-Stílus

Óriás-szelfi készül a Balatonról

Bárki küldhet "öncsit". Lehet magányos vagy csoportos kép. Az összemixelt képekkel fogják majd népszerűsíteni a magyar tengert.

 

A Balatonikum Egyesület várja az okostelefonnal, fényképezővel készült balatoni önarcképet, vagy csoportképet.

A beküldött fotók összességéből, elkészítik a Balaton óriás szelfijét, a 2014-es év aktuális Balaton-tablóját. “Ahogy a NASA a földgömböt, mi a Balaton műholdas távlati képét szeretnénk elkészíteni” – közölte a szervezet.

Azt kérik, hogy a fotó mellé írjanak pár sort arról, miért szeretik annyira azt a helyet, ahol a kép készült. A “vallomásokból” fotókkal dedikált kiadványt állítanak majd össze.

“Szándékunk megtalálni azokat az arcokat és mondatokat, melyekkel, ‘hitelesen’ népszerűsíthető a magyar tenger és környezete” – írja az egyesület, amely arról is beszámol: korábbi tapasztalataik szerint, a közösségi média felületein, a hozzászólások, a megosztott bejegyzések szintjén, néha erőteljesebb mondatok születnek, mint a reklámszövegírók kreatív kísérleteiből.

Ezek a Balatont méltató kijelentések, pedig véleményük szerint hitelesebbek, életérzésszerűbbek, és a célközönségnek jobban átjönnek, mint egy szlogenbe csomagolt felhívás.

Az egyesület készített két közösségi oldalt, ahová fel lehet tölteni a szelfiket, csoportképeket. Ezeket itt és itt találja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik