Élet-Stílus

50 év után találkozott apa és lánya

A lány azért került nevelőszülőkhöz, mert haldokló anyjának ez volt az utolsó kívánsága. Öt évtized után végre viszontláthatta apját.

A négygyermekes Illinoisban élő nő, Barb Stewart hat éves kora óta álmodozott arról, hogy egyszer viszontláthatja majd vér szerinti szüleit. Ekkor tudta meg ugyanis, hogy évekkel korábban örökbeadták őt, mert haldokló édesanyja azt szerette volna, ha kislánya szerető családban, egy apával és egy anyával az oldalán nő fel.

Barb ennek ellenére elhatározta, hogy amint elég idős lesz ahhoz, felkutatja édesapját. Csakhogy hiába vetette bele magát nagy lelkesedéssel a keresésbe, minden próbálkozása kudarcot vallott. Közel öt évtizedet kellett várnia arra, hogy legnagyobb álma valóra váljon.

Kép forrása: Daily Mail

Ennyi év elteltével az internet, és a Facebook segítségével akadt vér szerinti édesapja nyomára. A közösségi oldalon kutakodva ugyanis hamar rátalált apja második feleségére, akinek néhány nap gondolkodás után levelet írt. „Amikor elolvastam a választ, hosszú percekig csak zokogtam” – emlékszik vissza arra a napra, ami megváltoztatta az életét. Mint kiderült, az asszony határtalanul boldog volt, hogy férje elvesztett lánya újra jelentkezett.

Barb ezután felvette a kapcsolatot féltestvéreivel, akikkel ezután számtalan üzenetet váltott. Csakhogy a személyes találkozó sokáig váratott magára. Egész pontosan mostanáig, amikor Barb több mint 50 év után végre magához ölelhette édesapját. A 84 éves férfi könnyek között fogadta elveszettnek hitt lányát, akihez az volt az első mondata, hogy megszólalásig hasonlít édesanyjára – írta a brit Daily Mail.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik