Élet-Stílus

Kész meghalni, hogy rajzfilmhős lehessen belőle

Kétszer műtötték. Nem tud rendesen ülni és enni sem. Mégis azt mondja, ő a világ legboldogabb nője.

„Sosem szerettem magam igazán” – kezdi a 25 éves Penny Brown, aki gyorsan azt is hozzáteszi, az elmúlt néhány év viszont igazi változást hozott az életébe. „Azóta az álmaimnak élek” – nyilatkozta, majd elárulta, évek óta azon dolgozik, hogy végre úgy nézhessen ki, mint kedvenc rajzfilmhőse, Jessica Rabbit, az 1988-ban bemutatott vegyes technikájú film, a Roger nyúl a pácban egyik szereplője.


Képek forrása: Daily Mail

Vörös haj, darázsderék, gigantikus mellek, formás popsi: ezek jellemzik a figurát, amihez Penny mindenáron hasonlítani szeretne. „Amikor először mentem a plasztikai sebészemhez, azzal nyugtattam magam, hogy ez az első lépés ahhoz, hogy megvalósuljon az álmom” – emlékszik vissza a legnehezebb pillanatra, majd hozzáteszi, azóta még egyszer kés alá feküdt, hogy a H-kosaras melleiből O-kosarasakat csináltasson.

„Szerencsére a férjem mindenben támogat, és azt mondja, nincs még egy ember a földön, aki úgy hasonlítana Jessica Rabbitra, mint én” – dicsekszik a katonafeleség. Penny egyébként nem csak a mellméretével szeretne példaképére hasonlítani. Mint mondja, napjában 23 órát egy szűk fűzőt is hordani szokott, hogy épp olyan vékony dereka lehessen, mint Jessicának.

„Tény, hogy a fűző nem a legkényelmesebb dolog a világon, de el lehet viselni. Amikor felteszem, mindig a cél lebeg a szemem előtt. Ez ad erőt.” Penny közben azt is elárulja, előfordult már vele, hogy túl erősre húzta, amitől rosszul lett. „Nem tudok rendesen ülni, és egyszerre csak igen keveset ehetek, mert a gyomrom nem bírná” – mondja, majd hozzáteszi, ezek ellenére sem hagy fel a fűzőviseléssel.

„Kitartónak kell lennem, hogy én lehessek a tökéletes mása Jessica Rabbitnak” – mondta a Daily Mail című brit lapnak, ahol azt is elárulta, nem érdeklik kritikusai. Kiderült Pennynek az interneten keresztül már többen is beolvastak, voltak olyanok is, akik halálosan megfenyegették, de eddig sikerült a negatív véleményeket elengednie a füle mellett. „Amíg jól érzem magam a bőrömben, és boldog vagyok, senki sem tud eltántorítani a tervemtől” – mondja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik