Élet-Stílus

Élete ajándékával lepte meg apját a születésnapján

8 éves volt, amikor megfogadta, apja 57. születésnapja felejthetetlen lesz. Megtartotta az ígéretét.

„Apám hét testvérével nagyon szegény családban nőtt fel. Hiába dolgoztak keményen a szülei, megesett, hogy még étel se jutott az asztalra” – kezdi megható történetüket a most 31 éves Mike King. A fiú a Reddit nevű közösségi oldalon azt is elárulta, bár úgy tudta, hiú ábrándot kerget, apja soha nem tett le arról, hogy egyszer beül majd egy 57-es Chevy volánja mögé.

A kis Mike, aki gyerekkorában rengeteget hallott az álomautóról, mindössze 8 éves volt, amikor megfogadta, történjen bármi, valóra váltja édesapja legnagyobb álmát: az 57. születésnapjára egy 57-es Chevyt ajándékoz majd neki.

Szerencsére a véletlen és a sors is úgy hozta, hogy Mike megtarthatta fogadalmát. Hónapokon keresztül heti hatvan órát dolgozott azért, hogy elég pénze legyen megvásárolni, és fel is újítani az autót. Végül két évvel ezelőtt vette meg a Chevyt és az eltelt időben a garázsban rejtegette. „Szerencsére ritkán használjuk a garázst, így nem volt nehéz dolgom elrejteni az autót apám elől” – írta a fiú a Reddit nevű közösségi oldalon, ahova feltöltötte azt a megható pillanatot is, amikor apja először pillantja meg gyerekkori álmát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik