Élet-Stílus

Boldog 91 éves szeretőjével a 31 éves férfi

A hatvan évnyi korkülönbség ellenére aktív a szexuális életük, és szinte elválaszthatatlanok

A 31 éves, kölyökképű Kyle Jones tizennyolc éves kora óta tudja, hogy – ahogy ő mondja – máshogy működik az agya. „Van, aki a barnákat szereti, mások a szőkéket, én az idősebbeket” – magyarázza, majd elárulja, amikor először „úgy igazán” szerelmes lett, még nem is volt nagykorú.

„Nem tudom elmagyarázni úgy, hogy mások is megértsék” – mondja, majd folytatja: „Egyszerűen imádom a ráncokat, az ősz hajat, és azt a megmagyarázhatatlan bölcsességet, ami ezekből a nőkből sugárzik.” A fiú, aki partnereit javarészt az interneten ismeri meg, és egyszerre több nővel is randizik, meglehetősen furcsa ízléséért kap bőven hideget és meleget is környezetétől. „A leggyakoribb, amivel időről-időre szembe találom magam, hogy én a hölgyek pénzére hajtok” – panaszolja a fiú.

Aztán elmondja, hogy eddigi barátnőinek igencsak változatos volt az anyagi háttere, de sosem érdekelte a pénzt. „Nem is gondolok komoly kapcsolatra velük. Egyszerűen csak élvezzük egymás társaságát, amikor mindkettőnknek kedve van hozzá.”


Kyle barátnőjével (balra) és édesanyjával (jobbra)
Kép forrása: Daily Mail

Kyle néhány barátnőjét édesanyjának, az ötvenes éveiben járó Ceceila-nak is bemutatta már. „Amikor elárulta, hogy a szerelemben az ízlése egyáltalán nem olyan, mint a többi fiúnak, csak legyintettem. Arra gondoltam, majd kinövi. Ám mikor először hazaállított az egyik „barátnőjével”, megfagyott bennem a vér. Rájöttem, hogy komolyan kell venni, amit Kyle mond” – mondta a brit Daily Mail magazinnak.

A 31 éves operátor jelenleg öt nővel találkozgat rendszeresen. Közülük a 91 éves Marjorieval, akit szokásával ellentétben nem a neten, hanem egy könyvesboltban ismert meg, már öt éve találkozgatnak. A dédnagymama elmondta, kezdetben hitetlenkedve fogadta a jóval fiatalabb férfi közeledését, de ma már egyáltalán nem bánja, hogy belement a dologba. „Még mindig tudunk egymásnak újat mutatni. Igen, az ágyban is” – teszi hozzá, majd elárulja, a hatvan év korkülönbség ellenére aktív szexuális életet élnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik