Élet-Stílus

A vadonban, teljesen egyedül szülnek majd egy valóságshow szereplői

Még el sem kezdődött, máris botrány a reality, ahol a várandós nők a vadon közepén adnak életet gyermeküknek.

A Lifetime című amerikai csatorna szerdán jelentette be, hogy új valóságshow-t indít, melyben olyan anyákat követnek nyomon, akik vállalták, hogy gyermeküknek az erdő kellős közepén adnak életet, orvosi segítség nélkül. A csatornát egyébként egy Youtube-videó ihlette, melyen a Birthinnature nevű felhasználó a fák között, egy egyszerű szivacson szüli meg gyermekét a családja körében. Bizarr vagy sem, a videót eddig már több mint 20 millióan látták. (Akit érdekel, a videót ide kattintva nézheti meg.)


Kép forrása: Thinkstock

A valóságshow-ba egyébként csak olyan párok jelentkezhetnek, akik nem az első gyermeküket várják, és vállalják, hogy rendszeresen részt vesznek a szereplést megelőző, szigorú orvosi vizsgálaton. „Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a felvétel közben se az anyák, se pedig gyermekeik ne kerüljenek veszélybe” – nyilatkozták a műsor készítői, akik azt is elmondták, a szereplők biztonságáról a stáb is gondoskodik.

Nos, biztonsági intézkedések ide vagy oda, a kritikusokat így sem sikerült meggyőzniük a készítőknek. A legtöbben túl azon, hogy gusztustalannak tartják már a témafelvetést is, biztosak benne, hogy ezzel egy veszélyes trend indulhat útjára. „Azok, akik a műsor hatására kedvet kapnak, hogy „természetes környezetben” szüljenek tényleg magukra maradnak, és veszélybe kerülhet az életük, hiszen nem lesz mellettük egy drága tévéstáb, hogy vigyázzon rájuk” – nyilatkozta egyikük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik