Élet-Stílus

Rá se ismertek a vőlegényre az esküvője napján

Nem akart szégyent hozni szerelmére, ezért úgy döntött, ledolgozza magáról az évek során felgyűlt zsírpárnákat.

Nyolc hét, vagyis 56 nap. A harmincas évei közepén járó amerikai újságírónak, Ben Ince-nek mindössze ennyi időre volt szüksége ahhoz, hogy formába hozza magát. Vagy, hogy egész pontosak legyünk: hogy egy sörpocakos, bevallása szerint is puhány valakiből, egy izmos, kisportolt férfi legyen. No, persze – és ezt Ben sem tagadja – egyedül esélye se lett volna. Nemhogy látványos, de bármilyen eredményt elérni.

Csakhogy Ben épphogy azért kezdett a dologba, mert látványos eredményt szeretett volna elérni. Nem sokkal korábban ugyanis megkérte barátnője kezét, nyolc héttel a nagy nap előtt pedig rádöbbent, ha akkori állapotában jelenik meg az oltár előtt, szégyent hoz rá. „Az éveim száma, a lustaság, a sok-sok elfogyasztott folyékony és szilárd kalória bizony nyomott hagyott rajtam. Nem sokkal múltam harminc, ennek ellenére a tükörbe nézve egyáltalán nem éreztem magam annyinak.”


Kép forrása: Daily Mail

Edzésbe kezdett tehát egy személyi edző, Rich Phillips segítségével. Lelkesen vágott bele a dologba, alig várta, hogy sportoljon, ám az átalakulás első két hetében jóformán az edzőterem közelébe se mehetett. „Át kellett alakítanom az étrendemet. De teljesen” – mondja, majd hozzáteszi, egészen addig a pillanatig úgy érezte, egészséges életmódot él. „Rich proteindús, zéró szénhidrátot tartalmazó diétára fogott, amit csak az elején élveztem. A második hét elején már untam, arról nem is beszélve, hogy gyűlöltem, mert elképesztően drága volt” – mesélte.

Ezek után megkezdődött az edzés is: a teljes testét átmozgató feladatoktól lassan jutottak el a különböző izomcsoportokat egyenként megmozgató gyakorlatokig. „Volt, hogy órákat töltöttem a gépek előtt, de olyan is, hogy az erős embereknek szánt feladatokat végeztem: súlyokat cipeltem vaslánccal a nyakamban, hordókat dobáltam” – emlékszik vissza Ben.


Kép forrása: Daily Mail

„Amikor nyolc hét leteltével végre eljött az esküvőm napja, nemcsak jobban néztem ki, de jobban is éreztem magam. Erősebbnek, fittebbnek, mint bármikor eddigi életem során” – mondta, majd hozzátette, ha ő meg tudta csinálni, mindenki meg tudja csinálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik