Élet-Stílus

A bikini minden nőnek jól áll

Megelégelte a csontsovány modelleket, helyettük inkább a telt idomokra voksolt naptárjában egy amerikai fürdőruhacég.

„Azt szerettük volna, ha a képeken magabiztos, mosolygós és szexis nőket látunk viszont, akik éppen olyan sokfélék, mint a való életben. Valódi nőket akarunk öltöztetni, nem pedig a kifutón szaladgáló csontsovány modelleket” – írta közleményében az amerikai Swimsuits For All nevű cég, amely kampányában egészen addig merészkedett, hogy modelljeiket pontosan ugyanúgy állították be, mint a világhírű Sports Illustrated szupermodelles fotósorozatát.


Képek forrása: Swimsuits for all

A naptár elkészítésében a cégnek egyébként négy plus-size blogger segédkezett. Ők név szerint: Jada Sezer, Shareefa J, Gabi Gregg és Robyn Lawley. A lányok kicsit ugyan izgultak a fotózás előtt, de a homokos tengerparton végül hamar feloldódtak, és a naptárhoz készülő werkfilmben mindannyian nyilatkoztak is. Többek között arról is, miért vállalták a szereplést.

A 24 éves Robyn Lawley például elmondta, neki hosszú évek óta kész horror volt a fürdőruha-vásárlás. Sosem talált ugyanis olyan darabot, ami egyszerre volt kényelmes, mutatós és a méretéhez pontosan illeszkedő is. 27 éves kolléganője, Gabi Greggnek is voltak hasonló tapasztalatai, ám ő sokkal fontosabbnak tartja, hogy példát mutassanak a fiatalabbaknak.

„Nem csak azok érvényesülhetnek, akiknek pálcikalábuk van” – mondja a lány, majd hozzáteszi, a nőknek igenis tisztában kell lenniük azzal, hogy az, amit a kifutón és az újságokban látnak, a valóságnak csupán egy kis szelete. A női alak ennél jóval változatosabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik