Élet-Stílus

Negyven évvel fiatalabb szerelmével házasodott egy 113 éves nő

Hat hónapnyi szenvedélyes viszony után döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket.

„Nagyon boldogok vagyunk együtt, ez a lényeg, nem pedig az, hogy fiatalabb vagyok nála” – mondta a ceremónia után a boldog férj, a 70 éves Aimti Ahemti. Az újdonsült férj azt is hozzátette, azért választotta a 113 éves Azatihant, mert még sosem találkozott előtte hozzá hasonló nővel. „Mindig odafigyel rám, a gondomat viseli. Amikor az otthonban együtt ebédelünk, a saját része felét mindig nekem adja” – mondta.


Kép forrása: The Daily Mail

A kínai szerelmesek egyébként a Xinjiang tartománybeli idősek otthonában ismerkedtek össze. Bár sokáig mindketten tagadták érzéseiket, már az első pillanattól fogva tudták, hogy egymásnak vannak teremtve. „2013. decemberében találkoztunk először. Rengeteget beszélgettünk, mert sok közös témánk volt.”

Mint mondják nem sokkal később szenvedélyes viszonyba kezdtek, amit hat hónappal később Aimti lánykérése követett. „Nem számítottam rá, hogy vissza fog utasítani, pedig így lett. Ezt követően üldözni kezdtem őt, mint egy kamaszfiú, mígnem rávettem, hogy mondjon nekem igent. És sikerrel jártam” – mondja a férfi, aki azt is hozzáteszi, ma már ő a világ legboldogabb embere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik