Élet-Stílus

Az állandó szekálás miatt fogyott 45 kilót a szépségkirálynő

Az osztálytársai miatt másfél év alatt 45 kilót fogyott. Ma már szépségkirálynő.

Nehéz elhinni, de a 23 éves Miss Dél-Texasnak, vagyis Keli Kryfkonak néhány éve még egyáltalán nem voltak ilyen csúcs formái, se tökéletes idomai. Az se sűrűn fordult meg a fejében, hogy szépségversenyen induljon, ugyanis a fiatal lány 14 évesen még több mint 90 kilót nyomott és egyáltalán nem volt önbizalma. Sőt!


Képek forrása: Daily Mail

„Aztán egyik nap az iskolában meghallottam, hogy az osztálytársaim a hátam mögött „dagadtnak”, meg „kövér lánynak” csúfolnak. Végigzokogtam a délutánt, de másnap, újult erővel ébredtem, és elhatároztam, hogy lefogyok. Tudtam, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy engem valaki a súlyos miatt zrikált.”

Keli ezután fogyókúrába kezdett. „Figyeltem rá, hogy mindent szép fokozatosan csináljak, és ne egyik pillanatról a másikra. Az éhezést teljesen kizártam a lehetőségek közül, már csak azért is, mert imádtam enni, ehelyett ésszerűsítettem a napi menüt: olajban sütött ételek helyett zöldségeket ettem, cukros üdítő helyett vizet ittam. Emellett igyekeztem minden nap tornázni kicsit.”

Keli azt mondja, miután a súly egy részétől megszabadult, könnyebben vette rá magát az edzésre is. „Végül másfél év alatt 45 kilót fogytam, de ami ennél is fontosabb, visszanyertem az önbizalmamat is” – mondja a lány, aki ezután elhatározta, szépségversenyen is megméreti magát. „Az első alkalom rettenetes volt, de nem adtam fel.” És milyen jól tette! Keli azóta három címet is bezsebelt, legutóbb, néhány hónapja a Miss Dél-Texasnak járót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik