Élet-Stílus

Vállalta, hogy gyermeket szül saját anyjának

A lány azután döntött úgy, hogy kihordja anyja gyermekét, miután az asszony elvetélt. Azt azonban nem sejtette, hogy mi vár rá.

Szabad-e a természetes út mellett máshogy is gyermekáldáshoz jutni?
Így vélekednek a vallások

Pedig az 50 éves brit asszony, Judit Roberts kétségbeesetten vágyott egy újabb gyermekre, négy idősebb lánya mellé. Csakhogy hiába próbálkoztak új párjával, kiderült, természetes úton nem eshet teherbe. Judit ezután mesterséges megtermékenyítésnek vetette alá magát, ahol hosszú idő után sikerrel jártak.

Ám hiába volt látszólag minden rendben az asszony terhességével, a 21. hétben váratlanul elvesztette a babát, és összetört. Judit lánya ekkor döntött úgy, hogy segít édesanyjának, és vállalja a béranya szerepét. A 26 éves Leanne, akinek már van egy gyermeke, bele se gondolt abba, mekkora bajba sodorja ezzel magát, és egész családját is.


Nem volt képes lemondani a gyermekről
Kép forrása: Daily Mail

Pedig így történt. A megtermékenyítéssel még nem volt gond: Judit új párja, Mark egy injekciós tűbe töltve vitte át a spermát nevelt lányának, aki ezt követően „beinjekciózta” magát, és bármilyen hihetetlen, már az első alkalommal sikerrel járt: terhes lett. És akkor kezdődtek a gondok.

Ahogy múltak a hetek, és Leanne egyre többször látta viszont a gyermeket az ultrahangot, kötődni kezdett hozzá, míg végül hivatalos levélben értesítette anyját és élettársát, hogy megtartja a gyermekét. Az anya persze szerette volna őt jobb belátásra bírni, hiába. Leanne makacsul ragaszkodott a gyermekhez, még azt is vállalta, hogy kapcsolata az anyjával egy életre megromlik.

Végül november 12-én adott életet gyermekének, Mollienak. Bár szülei azóta egyszer meglátogathatták a kislányt, a lány és anyja között végleg megromlott a kapcsolat, azóta egy szót se beszéltek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik