Élet-Stílus

51 évesen vesztette el a szüzességét, pedig kétszer volt házas

Az asszonynak hiába volt kedve a dologhoz, mindkét férje elutasította.

A csinos, és az ötödik X-en túl is fiatalos Marie-Louise világéletében egészséges szexuális étvággyal rendelkezett, nagyon is vágyott a szexre, mégis csak 51 éves korában vesztette el a szüzességét. Pedig közben kétszer is volt házas. Most a Daily Mail című brit lapnak mesélt hosszú interjúban arról, hogyan fordulhatott vele elő, hogy kétszer is olyan férfi mellett kötött ki, aki gyűlölte a szexet.

A most már 53. életévében járó asszony elárulta, izgatottan várta az első alkalmat, annak ellenére, hogy első ismeretei a szexről nem voltak túl biztatóak. Édesanyja világosította fel, aki nemes egyszerűséggel közölte vele, hogy a szex olyasvalami, amit túl kell élni. „El se tudtam képzelni, hogy ez élvezetes dolog is lehet. Annál is inkább, mert egyszer hallottam szüleimet erről veszekedni. Apám gondolom közeledni próbált, mire anyám annyit mondott neki: szállj le rólam, vagy átmegyek a vendégszobába.”

Marie-Louise ezekután inkább nem siettette az első alkalmat, de titkon nagyon is várta. Tizennyolc éves korában épp emiatt mondott már az első udvarlójának igent: azt remélte, hogy a félszeg kapcsolatuk a házasság után lángra lobban. Nem így lett. Noha Marie-Louise többször is próbálkozott a 13 év alatt, sőt férjét még egy pszichológushoz is elvitte, áttörést nem ért el.


Kép forrása: Paul Webb

Menekült a félresikerült kapcsolatból, a frusztrációtól, amit a szexmentes házasság okozott, ekkor ismerkedett össze második férjével, a nála 22 évvel idősebb Carollal, akit szülei egy római kori király után neveztek el. Carol kifinomult, előkelő, udvarias és finom férfi volt, aki szintén egy rossz házasságból menekült. Néhány év múlva házasodtak. Ám hiába remélt szenvedélyt, és mindent elsöprő szexet második férjétől, Marie-Louise ismét csalódott.

Carol, ha lehet még elutasítóbb volt az asszonnyal, mint az első férj, így újabb évtizedes frusztráció után, úgy döntött, kilép a kapcsolatból. Ekkor ismerkedett meg jobban férje francia orvosával, Timmel, akibe menthetetlenül beleszeretett. Néhány randi után, amikor a férfi először hívta fel magához az asszonyt, és szenvedélyes csókolózásba kezdtek, az asszony elárulta, még mindig szűz. Az orvos alig hitt a fülének, majd végül ágyba vitte az asszonyt.

„Timmel mindent bepótoltam, amit csak lehetett” – mondja Marie-Louise, majd hozzáteszi, innentől kezdve naponta szeretkeztek, a ház minden pontján, olykor órákon keresztül. „Nem sokkal később Tim elhagyott. Egy másik nő miatt. Nagyon váratlanul ért, de egyáltalán nem haragudtam rá” – árulja el az asszony, majd hozzáteszi: „Szerencsére egy év múlva visszatért, megbeszéltük a dolgainkat és azóta is együtt vagyunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik