Élet-Stílus

Sose menne nyugdíjba a 85 éves prostituált

A kétszeres dédnagymama imádja a férfiakat, és semmi pénzért nem hagyná ott munkáját, aminek már a gondolata is felvillanyozza.

„Imádom a szexet, már a puszta gondolatától jobb kedvre derülök” – árulja el Sheila Vogel-Coupe, aki a maga 85 évével Nagy-Britannia legidősebb, még mindig aktív prostituáltjának számít. Sheila annyira elhivatott és lelkes az örömszerzést illetően, hogy mindössze 8 héttel a komoly bélműtéte után, most újra munkába állt.


Képek forrása: Daily Mail

„Persze nem dolgozom annyit, mint a műtét előtt, de igyekszem hamar visszarázódni” – mondja az idős asszony, aki büszke arra, hogy a férfiak még most is kívánatosnak tartják és arra is, hogy előrehaladott kora ellenére már egy pornófilmben is szerepelt. Semmi pénzért nem válna meg újdonsült hivatásától, amire 2004-ben, férje halála után, kényszerűségből talált. „Miután a férjem elment, rettentő magányosnak voltam, úgy éreztem nincs értelme az életemnek. Azért kezdtem árulni a testem, hogy ismerkedhessek.”

A dédnagymama a Channel 4 műsorában elárulta, a családjában nem mindenki nézte jó szemmel új foglalkozását. Miután kitudódott, hogy napi 8 órában vadidegen férfiakkal bújik ágyba, három lánya közül kettő azonnal hátat fordított Sheilanak. „Azt akarták velem megígértetni, hogy soha többet nem fogadok férfit, de erre képtelen voltam” – mondja szomorúan, majd hozzáteszi, amíg lesznek férfiak, akiknek örömet szerezhet, addig dolgozni fog.

És, hogy mit esznek rajta a férfiak? Nos, Sheila nem volt szégyenlős, és egyik fiatal kuncsaftjánál rákérdezett a dologra. A férfi állítólag azt válaszolja, azért jár hozzá, mert Sheila tapasztalt, intelligens és kedves nő, aki képes kizökkenteni őt a mindennapokból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik