Élet-Stílus

Hiába próbálkozott több mint 5000 nőnél, nem talált barátnőt

A falujában kizárólag házas asszonyok és nagymamák élnek, ezért kénytelen a neten ismerkedni. Eddig kevés sikerrel.

Hiába az elhatározottság, a lelkesedés és a kitartás, a 34 éves magányos szerb férfi mégis képtelen magának barátnőt találni. Pedig Predrag Jovanovic tényleg mindent megpróbált. Legutóbbi akciója során közel 5000 nőnek írt a Facebookon, mert abban bízott, hogy a nagy számok törvénye alapján lesz legalább egy, aki hajlandó vele megismerkedni. Csakhogy Predragnak csalódnia kellett, az elküldött 5000 üzenetre mindössze 15 válasz érkezett.

„Mindannyian lekoptattak” – mondja szomorúan, majd hozzáteszi, sokkal jobban bántja az, hogy több mint 4000 lánytól még csak választ sem kapott. „Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki, vagy ahogy esetemben valakik, tudomást se vesznek rólad. Olyan ez, mintha láthatatlan lennék. Pedig nincsenek nagy elvárásaim: csak keresem azt az embert, aki adna nekem egy esélyt, és hajlandó lenne megismerkedni velem.”

Predrag egyébként azt is elárulta, azért próbálkozik az interneten, mert nincs más választása. „A falumban kizárólag nagymamák és házas asszonyok élnek, így ha ismerkedni akarok, kénytelen vagyok segítséghez folyamodni” – mondja, majd elárulja, a netes ismerkedés amúgy is jobban megy neki, mint ha oda kellene állnia egy lány elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik