Élet-Stílus

Így hámozhat görögdinnyét 10 másodperc alatt

A művelethez kell némi kézügyesség, egy kis gyakorlás, meg egy jó éles kés.

Azt nem mondjuk, hogy ez a technika, amit a most következő videóban egy gyakorlott profi mutat be, minden konyhában alkalmazható. Azt meg pláne nem, hogy létszükséglet. Egyrészt azért, mert megfelelő gyakorlás híján ezek a mozdulatok igencsak veszélyesek lehetnek. Másrészt, mert pontosan tudjuk: a görögdinnye akkor az igazi, ha a gyümölcsöt a héjából ehetjük ki.

A videót ettől függetlenül nagyon is ajánljuk megnézésre, mert lenyűgöző látvány:

Azoknak, akik csodálnák még néhány másodpercig a technikát, itt egy másik felvétel, amiből kiderül a sárgadinnyét is meg lehet hámozni alig hét másodperc alatt. Íme:

A balatoni vendéglátóhelyek közül Laposa Bence érdekeltségei kapták a legtöbb támogatást a Magyar Turisztikai Ügynökségtől, miközben ő a szervezet tanácsadója, és a hírek szerint ő tett javaslatot a támogatottak névsorára is. A pénzosztás akkora feszültséget okozott, hogy a badacsonyi borász felajánlotta lemondását a Balatoni Kör éléről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.