Élet-Stílus

55 év randizás után házasodott az idős pár

A szerelmesek attól féltek, ha most nem mondják ki az igent, később már nem lesz rá alkalmuk.

A 93 éves Elsie Kovner és 92 éves vőleégnye, Havery Liff 55 évnyi együttélés után, a napokban New Yorkban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Az idős szerelmesek Harvey queensi otthonában fogadott örök hűséget egymásnak, az egészségi állapotuk ugyanis már nem engedte meg, hogy elmenjenek a házasságkötő teremig.

Arra a kérdésre, hogy miért vártak eddig az esküvel, Harvey a New York Daily News magazinnak elmondta, eddig egész egyszerűen nem érezte elérkezettnek az időt. “Nem tudtam eldönteni, mikor kérjem meg, ezért inkább vártam. Ő meg nem nógatott, hogy vegyem már feleségül” – mondta a 92 éves bácsi, majd hozzátette, végül idén február 14-én úgy döntött, nem vár tovább. “Erőt vettem magamon, és egyszerűen megkérdeztem, hozzám jön-e, ő pedig azt mondta, hogy rendben.”


Kép forrása: Madelin Schmuckler

Közben a boldog feleség, Elsie elárulja, a legnagyobb vágya mindig is az volt, hogy férjhez menjen. “Tudtam, hogy Harvey az igazi, és rettenetesen vártam, hogy végre feltegye a kérdést, de sürgetni nem akartam. Szerettem volna, ha rákérdez, vagy ha legalább összeköltözünk, de egész eddig egyik sem történt meg” – mondja a néni, aki most, hogy férjhez ment, a világ legboldogabb nőjének érzi magát.

A családias hangulatú eseményen részt vettek mindkettőjük rokonai is. Harvey unokaöccse a New York Daily Newsnak azt nyilatkozta, szerinte nagybátyja azért kérte meg szerelme kezét, mert rájött, egyikük sem él örökké, és szerette volna, ha a hátralevő idejüket együtt töltik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik