Élet-Stílus

Top 10 legértelmetlenebb termék

Rettenetes árucikkek a focizó Jézustól a csecsemőrugdosás-tweetelő övig.

Mutattunk már be korábban totálisan elszabott megoldásokat és elképesztő drága baromságokat is; a lentebb látható termékek ezekkel szemben csak annyiban számítanak extrémnek hogy nem hasznosak. Sőt használhatatlanok. Nem szépek. Sőt ízléstelenek és már-már bénák. De leginkább teljességgel értelmetlenek.

Itt van például a focizó Jézus-figura. Nincs mit hozzátenni.

Ahogy a Macskabolond Hölgy Akciófigura sem kíván felesleges kommentárt.

A kézen álló kisunokája nagrágját foltozó nagymama porcelánfigura még akkor is tökéletes, ha a nagyi láthatóan nem is élvezi annyira ezt az időtöltést.

A műanyag csecsemőkkel és babaalkatrészekkel kitömött cipőtalpra nem találunk értelmes magyarázatot.

Íme a vendégek megviccelésére kitalált vécémacska. Mekkora poén!

A magánlevelek mások általi olvasását gátló (vagy a felnőtt tartalmak intim megtekintését lehetővé tevő) sál igen jó ötlet, csak kialakítása nem túl praktikus, ellenben maga a sál igen rusnya.

Amit itt látunk, az egy érzékelővel ellátott öv, amelyet várandós anyukáknak terveztek, és valahányszor a baba rúg egyet belülről, az eszköz elküldi a Twitterre a „Megrúgtam mamit” bejegyzést. Hát nem csodálatos?

Teljesen új megvilágításba kerül a forrónadrág szó, ha a felfújható nadrágszaunára gondolunk.

Ez a hajspré nem a haj fixálását szolgálja. A kopasz foltokra lehet vele hajnak látszó festéket fújni, amelynek egyetlen problémája, hogy nem látszik hajnak.

Búcsúzóul tekintsük meg a hawaii-széket bemutató videót. Hatékonyan számítógéppel dolgozni szerintünk nem lehet rázkódva, de tartunk tőle, hogy enni, inni és más értelmes tevékenységet folytatni sem könnyű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik