Élet-Stílus

Összerakták a tökéletes női arcot

Nagy-Britanniában a legszebb női arc többek között Katalin hercegné, Kim Kardashian és Nicole Scherzinger vonásait is tartalmazza.

A szigetországban úgy tűnik sok minden megváltozott az elmúlt évtizedekben, már legalábbis ami a szépségideált illeti. Míg korábban a sápadt, világos bőr számított az abszolút befutónak, ami egyszerre utalt az egészségi állapotra és az anyagi helyzetre is, 2014-ben már a sötétebb, napbarnított bőr az, ami igazán szexinek számít.

Az erre vonatkozó 2014 Beautiful Britain elnevezésű felmérésben 2000 szépségiparban dolgozó szakember vett részt. Az eredményt az ő válaszaiknak köszönhetjük. Eszerint Nagy-Britanniában a leggyönyörűbb női arc ovális, mint Lucy Mecklenburgh arca, és olyan dús, barna hajkorona övezi, mint amivel Katalin hercegné is büszkélkedhet.

Ami a részleteket illeti, a brit szépségszakemberek szerint a tökéletes női arcon a szemek sötétbarnák, és mandulavágásúak, mint amilyenek Kim Kardashian szemei, a száj pedig olyan szép vonalú és rózsás, mint az egykori Pussycat Doll-énekes Nicole Scherzingeré. Íme mindez egy képen, amit a Daily Mail című brit lap közölt:


Kép forrása: The Daily Mail

Önöknek hogy tetszik? Írják meg a véleményüket kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik