Élet-Stílus

Senki sem tudja, miért nem nő a brit kisfiú

A hároméves Brody éppen akkora, mint egy kilenchónapos kisbaba. Senki sem tudja, hogy miért.

Az óvodás korú kisfiú minden bizonnyal a törpeség egy rendkívül ritka válfajától szendved, ám, hogy pontosan melyikben azt az orvosai sem tudják. Épp emiatt, a kezelést sem tudják elkezdeni, ami még jobban kétségbeejti a brit szülőket. “Ennyi idő után már szeretnénk valami biztosat tudni, mert szép lassan felőröl minket ez az egész” – nyilatkozta a Daily Mail című brit lapban a kisfiú édesanyja, Emma Land, aki elmondta: az elmúlt években Brodyt számtalan betegségre vizsgálták már, de mindegyik teszt negatív eredménnyel zárult.


Kép forrása: The Daily Mail

Egy biztos: Brody, aki már betöltötte a harmadik életévét még most is olyan ruhákat hord, amiket hattól kilenc hónapos babáknak terveztek. Noha megtanult járni, hamar elfárad, szüleivel pedig csak jelbeszéd útján tud kommunikálni, ugyanis a beszéddel is komoly problémái vannak. Mindettől függetlenül a kisfiú életvidám, és imádja a társaságot. “Az óvodában is folyamatosan barátkozik, utál egyedül játszani.”

“A legjobban attól rettegünk, hogy a kisfiúnk betegsége nem csak Nagy-Britanniában, de az egész világon is ismeretlen” – árulta el az édesanya, aki azt is elmondta, az állandó orvosi vizsgálatok miatt kénytelen volt feladni állását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik