Élet-Stílus

Hiába fogyott le 70 kilót, bikiniben nem kellett a fitneszmagazinnak

Azt kérték, a képeken inkább pólóban legyen. Mindezt azért, mert a bikinis képein jól látszott a fogyás miatt megnyúlt bőr a hasán.

Amikor az amerikai Shape magazin újságírója megkereste, a 28 éves Brooke Birmingham boldogan vállalta a szereplést. Egyrészt mert büszke volt arra, amit az elmúlt négy évben önerőből, vasakarattal elért, másrészt mert jólesett neki, hogy történetét mások számára is példaértékűnek tartják. Akkor még nem is sejtette, hogy néhány nap múlva egy egész világ ismerni fogja a nevét.


Képek forrása: Buzzfeed

A fiatal lány az elmúlt négy évben ledobta korábbi testsúlyának egy jelentős részét: több mint 70 kilótól szabadult meg. Hogy mindezt hogyan, milyen erőfeszítések árán érte el, arról blogjában számolt be. Itt írt először arról is, milyen rettenetes élmény lett a Shape-magazinos szereplésből. Mint kiderült, a fitneszmagazin Brooke történetét a már jól megszokott „előtte-utána” fotóval illusztrálta volna, amihez a lánytól kért be képanyagot.

Brooke örömmel küldött két képet: egyet még a régi időkből, és egy bikiniset, a fogyás utáni időszakból, amin látszik a súlyvesztés miatt megereszkedett bőre is. Brooke úgy gondolta, a magazinnak kötelessége bemutatni olvasóinak, milyen következményei vannak egy ilyen mértékű fogyásnak.

A válasz azonban, amit kapott elkeserítette: a magazin azt kérte, inkább olyan képet küldjön, amin pólóban van, mert a Sikersztorik rovatban nem szoktak bikinis képeket bemutatni. Brooke tudta, hogy ez nem igaz, ezért úgy döntött, inkább nem nyilatkozik, helyette megírja a történetet a blogjára.

Utóbb a magazin képviselője is megszólalt az ügyben, és elmondta, az egész csupán egy fatális félreértés, ők ugyanis inspirálónak tartják Brooke történetét és továbbra is szívesen bemutatnák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik