Élet-Stílus

Komoly karrier vár a pigmenthiányos modellre – fotók

Winnie Harlow bőrbetegsége ellenére modell lett; pozitív felfogása és életöröme sokakat motivál.

Bár a Topmodell leszek című valóságshow kapcsán korábban már lehetett róla hallani, most a BuzzFeed jóvoltából ismét reflektorfénybe került Winnie Harlow (eredeti nevén Chantelle Brown-Young), aki manapság az egyik leginspirálóbb egyéniség a szépségiparban. Is.

A 19 éves kanadai lány vitiligóban szenved. A szerzett pigmenthiány a bőr festékhiányával járó betegség, amelynek következtében a bőr foltokban veszíti el eredeti barnaságát, és ezeken a helyeken teljesen pigmentmentes, fehér marad. Ő azonban megtanult együtt élni ezzel, sőt modell lett és másokat is arra ösztönöz, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyennek születtek.

Három-négy éves korában kezdődött az egész, ekkor jelentek meg testén az első fehér foltok. Nem volt könnyű gyerekkora volt: társai verték, zebrának csúfolták. A lány azonban nem adta fel.

És ma már ott tart, hogy komoly cégek kampányainak arca és a menő topmodelles show szereplője lett. De ami ennél is fontosabb: pozitív hozzáállása rengeteg embert inspirál; nagyon sok rajongója, Instagram és Twitter-követője van, néhányukat még meg is ihlette a lány különös szépsége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik