Élet-Stílus

Vadidegenek fizették ki a kutya életmentő műtétjét

Miután megtudták, hogy a pincérnő kutyája súlyos beteg, olyan borravalót hagytak, ami fedezi az orvosi költségeket.

„Csak álltam ott, az asztal mellett, és teljesen lefagytam. Soha nem történt velem ilyesmi, de még csak hasonló sem eddig” – mesélte a történteket még mindig hitetlenkedve a CNN-nek Christina Summit, az a pincérnő, akit a múlt héten élete borravalójával lepett meg egy állatbarát pár, miután megtudták, hogy Christina kutyája súlyos beteg.

A pincérnő azután elegyedett beszédbe vendégeivel, miután ők kiszúrták a hátán lévő mancsnyomalakú tetoválást, és rákérdeztek, van-e kutyája. „Mesélni kezdtem nekik a dog-labrador keverék kutyámról, Tuckerről, akit aznap kellett megműteni, mert a játék hevében lenyelt egy műanyag labdát. Nagyon izgultam érte, mert életveszélyes állapotban volt, amikor műteni kezdték” – mondta az interjújában, majd hozzátette, hogy miután a vendégek rákérdeztek, elmondta nekik, hogy az életmentő műtét 2700 dollárjába került.


Kép forrása: Facebook

A pincérnő elmondta, a pár italokat és vacsorát rendelt, majd mikor befejezték, ahogy az lenni szokott, kérték a számlát. „Fogalmam se volt, mire készülnek, így mikor megláttam az ezer dolláros borravalót, azonnal elsírtam magam. Az első kérdésem ösztönösen az volt, miért csinálják, mire azt válaszolták, szeretnék, ha legalább Tucker orvosi költségei miatt nem kellene aggódnom, és foglalkozhatnék kizárólag a gyógyulásával.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik