Élet-Stílus

Új barátnőt keres férjének a haldokló asszony

Nem biztos, hogy túléli a következő műtétjét. Ezért gondoskodna már jó előre a férjéről.

A mindössze 23 éves fiatalasszony annak ellenére kész lemondani imádott férjéről, hogy a férfi egy évvel ezelőtt gyakorlatilag tűzön-vízen keresztülment azért, hogy feleségül vegye. A kínai fiatalok, Ying Feng és férje, Haibin Yang két évvel ezelőtt ismerkedett meg véletlenül. Egy kórházban.

Miközben Yinget az agydaganata miatt kezelték a kórházban, bekerült egy fiatal postás, Haibin is, aki munka közben sérült meg. Aznap este Yinget rettenetes fejfájás kínozta, képtelen volt aludni, helyette inkább egy online chatprogramot nyomogatott, ami lehetővé tette, hogy beszélgessen a hozzá legközelebbi online felhasználóval. Ez a felhasználó pedig Haibin volt.

Képek forrása: Rocketnews24

A két fiatal másnap személyesen is találkozott és innentől kezdve szinte elválaszthatatlan lett. Alig pár hét múlva, ahogy Yinget kiengedték, összeköltöztek. Egy hónappal később pedig megvolt a lánykérés is. Haibin titokban kért időpontot maguknak. Titokban, mert félt, mit fognak szólni a szülei ahhoz, hogy egy beteg lányt vesz el. Csakhogy a titok kiderült, a szülők pedig közbeléptek.

Haibin azonban kitartott választása mellett, nem hagyta magát eltéríteni. Ehelyett egyik reggel egész egyszerűen térdre ereszkedett szülei előtt, úgy könyörgött nekik, hogy adják áldásukat az esküvőre, és egész nap úgy maradt. A szülők szerencsére megenyhültek, így a fiatalok idén márciusban megtarthatták az esküvőjüket.

Csakhogy rá egy hétre kiderült, hogy a négyes stádiumú agydaganatban szenvedő Yingre újabb műtét vár. „Alig 20% esélyem van arra, hogy túlélem a beavatkozást, de meg kell próbálnom. A férjemért. A családomért. Magamért. 2011-ben már átestem egy hasonló műtéten, akkor sem haltam meg. És, ha ezzel meghosszabbítják az életemet, akkor muszáj esélyt adnom a dolognak” – magyarázta Ying.

A fiatal lány egy kínai műsorban elárulta azt is, épp a kockázatos műtét miatt döntött úgy, hogy gondoskodik szerettei jövőjéről. Férjének egy kínai televíziós műsoron keresztül szeretne új barátnőt találni, hogy azután se maradjon szeretet nélkül, miután ő meghal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik