Élet-Stílus

45 perc alatt gyógyítja a másnaposságot

Az amerikai orvos módszerével főleg üzletembereket, menyasszonyokat és kispapákat gyógyít. De mindenkinek ajánlja.

A gyakorló altatóorvos, dr. Jason Burke azután döntött úgy, hogy kifejezetten másnaposoknak szóló klinikát nyit, miután kifejlesztette a tökéletes módszert a másnaposság gyors és hatékony kezelésére. Mint mondja az ötletet korábbi munkahelyének köszönheti, ahol rengeteg páciense panaszkodott nála az altatás utóhatásaira. Ennek tünetei nagyon hasonlóak azokhoz, amit azok tapasztalnak, akik előző este túlságosan mélyen néztek a pohár fenekére.

Hányinger, fejfájás, émelygés, indokolatlan idegesség, remegés, cselekvőképtelenség: hogy csak néhányat soroljunk a kellemetlen tünetek közül, melyek „elmulasztására” számtalan tuti tipp és másoknak már bevált házi praktika létezik. Burke doktor azt állítja, ezeknek a praktikáknak jó része egyszerű szemfényvesztés, és egyáltalán nem hatásosak.


Kép forrása: Telegraph

Saját klinikáján, ami nem más, mint egy Hangover Heavennek (másnapos mennyországnak) keresztelt lakóbusz, ezeknél jóval hatékonyabb módszerrel „gyógyít”, ami elmondása szerint nem egész 45 perc alatt teljesen kigyógyít a macskajajból. Ehhez a doktor intravénásan folyadékot és vitaminkoktélt juttat a páciens szervezetébe, miközben orvosi oxigént lélegzik be.

A doktor elmondása szerint klinikájára főleg menő üzletemberek, kétségbeesett menyasszonyok és elgyötört kispapák jelentkeznek be, de sok az olyan páciens is, aki annyira rosszul van, hogy házhoz hívja az orvost, így – a tünetek súlyosságától függően – akár potom 500 dollárért ágyban, párnák közt gyógyulhat. Villámsebesen.

Ön kipróbálná? Van jobb módszere másnaposságra? Írja meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik